Τηλεφωνικές Παραγγελίες
0 δειτε το Καλάθι

Πολιτική επιστροφών

1Συσκευάστε όλα τα αντικείμενα στην αρχική συσκευασία. Τα στοιχεία που αγοράζονται ως σύνολα πρέπει να επιστραφούν σε σύνολα.
2Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης επιστροφής που επισυνάπτεται στην παραγγελία.
3Επισυνάψτε αντίγραφο του ελέγχου πωλήσεων, καθορίστε τον τρόπο επιστροφής χρημάτων (ταχυδρομική εντολή ή μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό).

4Στείλτε το δέμα σε αυτή τη διεύθυνση: Στυλιανού και Νικολάου Γιαμαλάκη 12,ΤΚ 71202, Ηράκλειο Κρήτη


5Αφού στείλετε το δέμα, ενημερώστε μας για αυτό στέλνοντας ένα email στο sales@smartprint.gr

Διαδικασία επιστροφής

 • Το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, να το πραγματοποιήσετε, έπειτα από συνεννόηση με το κατάστημά μας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
 • Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της παραγγελίας σας είναι τα προϊόντα που βρίσκονταν σε αυτήν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως αγοράστηκαν, μέσα στην πλήρη αρχική τους συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών, αξεσουάρ, κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής.


Αποδεικτικό Επιστροφής

 • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς της επιστρεφόμενης παραγγελίας.
 • Αν σας είχε κοπεί τιμολόγιο θα πρέπει να μας εκδώσετε δελτίο αποστολής - επιστροφής και εμείς αντίστοιχα να σας εκδώσουμε πιστωτικό τιμολόγιο.

Περιπτώσεις επιστροφών

Ελαττωματικά Προϊόντα (Κατασκευαστικό ή Σπασμένο)

 • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Ελαττωματικά Προϊόντα (Κακή Χρήση)

 • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό λόγω κακής χρήσης του πελάτη δεν δύναται να επιστραφεί.

Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας

 • Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει και να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του προϊόντος , είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση στην οποία απεστάλη χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση επιστροφής, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.
  Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.


Μη ολοκληρωμένη Εκτέλεση Παραγγελίας

 • Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί καθόλου κάποιο προϊόν που είχε παραγγελθεί, θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος ή θα αποστέλλετε εκ νέου χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους του πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής,αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

Οδηγίες για την παραλαβή της παραγγελίας:

 • Για την σωστή παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ελέγχετε το δέμα τη στιγμή της παράδοσης από τον υπάλληλο του πρακτορείου μας και να ελέγχετε προσεχτικά την κατάσταση των προϊόντων σας (ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δεμάτων μεγάλου όγκου).
 • Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε ότι η κατάσταση του δέματος σας είναι μη αποδεκτή ("χτυπημένα" ή κατεστραμμένα δέματα, σκισμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία) παρακαλούμε να μην παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και να δηλώνετε στο πρακτορείο άρνηση παραλαβής.
 • Παρακαλούμε να μας δηλώσετε άμεσα (εντός 24 ωρών) το πρόβλημα σας στα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος μας (είτε στο τηλέφωνο 210244880 ή στο e-mail: info@smartprint.gr) και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την διευθέτηση της παραγγελίας σας.