Τηλεφωνικές Παραγγελίες
0 δειτε το Καλάθι

Η ανακύκλωση στις μέρες μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και κατ ' επέκταση του μέλλοντός μας. Δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής , αλλά αντίθετα υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας και κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Με αυξημένο το ενδιαφέρον στην ανάγκη αυτή , το Smart Print ξεκινάει τη λειτουργία του το 2005 υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Αλεξάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Κύρια δραστηριότητά μας η αναγόμωση inject και laser μελανοδοχείων.

Αναπτύσσοντας τεχνογνωσία και επιλέγοντας άριστα υλικά , επιτύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο για οικολογικές αλλά παράλληλα ποιοτικές εκτυπώσεις.

Το 2010 και έχοντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πελάτες μας , το Smart Print εξελίσσεται , ενσωματώνοντας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου.

Επίσης από το 2015 , ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς , οι υπηρεσίες και τα προΪόντα μας βρίσκονται και στο διαδύκτιο σε ένα ολοκληρωμένο και ανεπτυγμένο E-shop.

Μοναδικός σκοπός του Smart Print, είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του, με την υπόσχεση για συνεχή αναζήτηση ποιοτικών προΪόντων στις καλύτερες τιμές.