Τηλεφωνικές Παραγγελίες
0 δειτε το Καλάθι

Endoscope camera Tracer HardWire 5M 8MM LED WiFi

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29,90
22,90
Κερδίζετε: 7,00
4 εως 7 ημέρες
5907512865293
Κατασκευαστής: Tracer
Κωδικός Κατασκευαστή: TRAKAM46628
Μήκος καλωδίου: 5m

Μια ενδοσκοπική κάμερα πολλαπλών χρήσεων θα είναι ιδανική για κάθε περίπτωση κατά την οποία μια επιθεώρηση / πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως σωλήνες αποχέτευσης, εξαεριστήρες, μηχανήματα, κινητήρες, οχήματα κ.λπ. Η επιλεγμένη περιοχή, αναμμένο με 6 LED (με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός) μπορεί να φωτογραφηθεί ή να κινηματογραφηθεί και να αποθηκευτεί στο τηλέφωνο / τον υπολογιστή σας.

Χάρη στη σύνδεση WiFi, μπορείτε να εμφανίσετε την εικόνα και να τη διαχειριστείτε ασύρματα από την οθόνη του smartphone σας, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία του τηλεφώνου και της κάμερας ελέγχου ευκολότερη και σας επιτρέπει να τα χειρίζεστε ανεξάρτητα. Η συσκευή τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 3,7V χωρητικότητας 500 mAh.

Το καλώδιο βίντεο μήκους 5 μέτρων, θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε την κάμερα επιθεώρησης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, χωρίς το φαινόμενο «ολίσθηση φακού». Σε αντίθεση με τα εύκαμπτα καλώδια, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχήμα αυτού του καλωδίου για να το εισαγάγετε σε στενά σημεία και να εμφανίσετε την εικόνα του συγκεκριμένου σημείου στην οθόνη σας ή στην οθόνη του smartphone σας.

Χάρη στο ειδικό λογισμικό, το ενδοσκόπιο σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση και εγγραφή της εικόνας στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό σας μέσω ενσύρματης σύνδεσης χρησιμοποιώντας μια θύρα USB και ασύρματα σε tablet ή smartphone, τόσο με λειτουργικά συστήματα Android όσο και με iOS.

Ένα σετ αντικαταστάσιμων άκρων (άγκιστρο, μαγνήτης, καθρέφτης) θα σας επιτρέψει όχι μόνο να κάνετε προεπισκόπηση, αλλά και να τραβήξετε αντικείμενα από τις πιο στενές γωνίες, και ένα καπάκι σύσφιξης θα σας επιτρέψει να χειριστείτε το φακό κάτω από το νερό!


  • Image compression: AVI
  • WiFi: Yes
  • Maximum resolution: 1600 x 1200
  • Lens F.O.V. (degrees): 70
  • Light: LED
  • Capacity (mAh): 500
  • VIDEO cable length (mm): 500
  • Waterproof: Yes - with dedicated cover

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EAN:
5907512865293
Κατασκευαστής:
Tracer
Κωδικός Κατασκευαστή:
TRAKAM46628

Συσκευασία

Μήκος καλωδίου:
5m
Δες τι προτιμούν οι περισσότεροι
 
Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Απόλαυσε δωρεάν παράδοση για κάθε παραγγελία άνω των 90€.

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Τεχνική Υποστήριξη για laptop και desktop

Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος