Τηλεφωνικές Παραγγελίες
0 δειτε το Καλάθι

Endoscope camera Tracer HardWire 5M 8MM LED USB

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 19,90
14,90
Κερδίζετε: 5,00
Αμεσα Διαθέσιμο | 1 εως 3 ημέρες
+
5907512865309
Κατασκευαστής: Tracer
Κωδικός Κατασκευαστή: TRAKAM46629
Μήκος καλωδίου: 5m

Μια ενδοσκοπική κάμερα πολλαπλών χρήσεων, Tracer HardWire USB, θα είναι ιδανική για κάθε περίπτωση κατά την οποία μια επιθεώρηση / πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως σωλήνες αποχέτευσης, εξαεριστήρες, μηχανήματα, κινητήρες, οχήματα κ.λπ. Η επιλεγμένη περιοχή, αναμμένο με 6 LED (με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός) μπορεί να φωτογραφηθεί ή να κινηματογραφηθεί και να αποθηκευτεί στο τηλέφωνο / τον υπολογιστή σας.

Το καλώδιο βίντεο μήκους 5 μέτρων, θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε την κάμερα επιθεώρησης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, χωρίς το φαινόμενο «ολίσθηση φακού». Σε αντίθεση με τα εύκαμπτα καλώδια, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχήμα αυτού του καλωδίου για να το εισαγάγετε σε στενά σημεία και να εμφανίσετε την εικόνα του συγκεκριμένου σημείου στην οθόνη σας ή στην οθόνη του smartphone σας.

Χάρη στο ειδικό λογισμικό, το ενδοσκόπιο σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση και εγγραφή της εικόνας στον υπολογιστή σας ή στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας μια θύρα USB (περιλαμβάνεται ένας προσαρμογέας microUSB σε USB).

Ένα σετ αντικαταστάσιμων άκρων (άγκιστρο, μαγνήτης, καθρέφτης) θα σας επιτρέψει όχι μόνο να κάνετε προεπισκόπηση, αλλά και να τραβήξετε αντικείμενα από τις πιο στενές γωνίες, και ένα καπάκι σύσφιξης θα σας επιτρέψει να χειριστείτε το φακό κάτω από το νερό!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EAN:
5907512865309
Κατασκευαστής:
Tracer
Κωδικός Κατασκευαστή:
TRAKAM46629

Συσκευασία

Μήκος καλωδίου:
5m
Δες τι προτιμούν οι περισσότεροι
 
Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Απόλαυσε δωρεάν παράδοση για κάθε παραγγελία άνω των 90€.

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Τεχνική Υποστήριξη για laptop και desktop

Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος